Deelnemen

In november 2021 zal weer een nieuwe Glas en Keramiek Beurs plaatsvinden. De verwantschap tussen glas en keramiek wordt gepresenteerd onder het motto: ‘De kunsten van het vuur’.

Graag horen we van u of u een plekje wil reserveren en uw deelname veilig wilt stellen. 

Na een hectische tijd van veranderende maatregelen naar aanleiding van de ontwikkeling in ons land door het Coronavirus, hopen wij de Glaskunstbeurs 2021 door te kunnen laten gaan.

We zijn bezig met de voorbereidingen en hebben Carina Riezebos gevraagd het beursobject voor 2021  te ontwerpen. Het zal een bijzonder object worden dat teruggrijpt op het allereerste ontwerp van Richard Meitner, de schepping van Adam. Carina Riezebos noemt haar object ”A touch of Eve”. Zoals Meitner het Goddelike licht in zijn object verwerkte, dat Adam schiep, zo laat Riezebos drie afzonderlijke gebruiksproducten elkaar aanraken als de handen van God en Eva. Ze brengt op een bijzondere manier religie en rituelen in een moderne vorm terug in deze tijd.

Het belooft een mooi object te gaan worden.

Naast de ontwikkeling van het beursobject zijn we druk bezig met het organiseren van de Glaskunstbeurs zelf.

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 hopen wij de deuren weer te kunnen openen voor deelnemers, glasliefhebbers, kunstenaars, verzamelaars en belangstellenden.

Natuurlijk volgen wij ten alle tijden de maatregelingen die ons door de overheid en het RIVM worden opgelegd. Wij zullen ons uiterste best doen de beurs voor deelnemers, personeel en bezoekers zo veilig mogelijk te laten verlopen. Hierbij rekenen wij ook op het verantwoordelijkheidsgevoel van alle betrokkenen.

Mocht de beurs onverhoopt toch niet door kunnen gaan doordat de maatregelen van de overheid het onmogelijk maken dit evenement te laten doorgaan, dan worden de kosten voor inschrijving op uw rekening teruggestort. Inschrijving betekent voor u dus geen financieel risico.

Voor vragen of aanmeldingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Partycentrum Het Dak, Leerdam 0345-613626

Wij hopen weer een mooie beurs te kunnen organiseren!

 

Wilt u deelnemen aan de beurs? Inschrijven kan hier. 

Inschrijven

Contactgegevens

Cultureel Centrum Het Dak
Tiendweg 9 A
4142 EG  Leerdam

T 0345 - 613626 / 611755

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Afhankelijk van de Corona maatregelen zijn de voorbereidingen voor de Glas en Keramiek Beurs Leerdam alweer gestart.

Meer informatie vindt u hier.
Hou onze website in de gaten om op de hoogte te blijven voor dit jaar.