Deelnemers 2017

Tijdens de Glas en Keramiek Beurs van 2017 waren er zo'n 90 stands met glaskunst en keramiek te bewonderen, van antiek tot eigentijds, van art nouveau tot postmodern. Hieronder kunt u alle deelnemers nog eens bekijken. 

Price, Richard

Wij zijn blij dat deze beurs een doorstart maakt. Dit geeft ons een mooie gelegenheid om een volledig overzicht van mijn werk te presenteren. Velen zullen al tijdens de expositie Cities of Glass een deel van mijn nieuwe werk gezien hebben. Dit betrof de Thaise hoofden, versierd met bloemen. Deze zijn uiteraard ook op de Glas en Keramiek Beurs vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er ook geblazen hoofden die ik vervaardigd heb in Millen Glas Studio. Deze bestaan uit een combinatie van geblazen hoofden en gecaste objecten. Ook worden een aantal nieuwe sculpturen getoond, geïnspireerd op zowel mijn verblijf in Thailand als op mijn geboorteomgeving, de dieren en bossen in Engeland. Uiteraard zullen we ook een aantal nieuwe vaas vormen presenteren.

Evenals tijdens de laatste beurs in 2015 zullen we nu onze beursactie herhalen: eenieder die een aankoop bij onze stand doet van meer dan 1000 euro mag een object uit de serie Handen kiezen, zolang de voorraad strekt!

Wij staan, als team-Richard Price, klaar om u verdere inlichtingen te verstrekken en helpen u graag verder bij een aankoop.

 

Address

  • Straat: Keizerrijk 10
  • Postcode: 1012 VM
  • Plaats: Amsterdam
  • Land: Netherlands

Contact

  • Telefoonnr.: 020-6383753
  • Mobiel: 06-38300781
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Price, Richard

Standnummer

15-16

Specialiteit

Glas

Contactgegevens

Cultureel Centrum Het Dak
Tiendweg 9 A
4142 EG  Leerdam

T 0345 - 613626 / 611755

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Afhankelijk van de Corona maatregelen zijn de voorbereidingen voor de Glas en Keramiek Beurs Leerdam alweer gestart.

Meer informatie vindt u hier.
Hou onze website in de gaten om op de hoogte te blijven voor dit jaar.