Deelnemers

Tijdens de Glas en Keramiek Beurs kunt u zo’n 90 stands met glaskunst en keramiek bezoeken, van antiek tot eigentijds, van art nouveau tot postmodern. Gedurende de komende maanden zullen we deze pagina regelmatig updaten en nieuwe deelnemers toevoegen. 

Plattegrond

Download de plattegrond van de beurs hier. 

Beliën, David

David Beliën. (Nijmegen 1976) studeerde aan de kunstacademie in Tilburg (2000) en vervolgde zijn opleiding aan de gerenommeerde school voor glas in Železny Brod (2003,Tsjechië), waar de grondslag voor het blazen met glas werd gelegd. Na vele omzwervingen door Tsjechië, België, Nederland, Zweden, Hawaï, Oregon, Californië, Frankrijk landde hij uiteindelijk in Leerdam, waar hij sinds zes jaar woont en voor vele opdrachtgevers werkt, waaronder met name het Nationaal Glasmuseum. Zijn werk echter is inmiddels te vinden in een aantal geselecteerde Galleries in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten en binnenkort ook China.

‘In mijn werk ben ik vooral op zoek naar de paradox, en het immateriële. Door de verwondering op te zoeken in het materiaal en de beschouwer uit te dagen. Door gebruik van patronen en textuur probeer ik in het beeld een tegenstelling te creëren. Waar de transparantie en hardheid van glas overgaat in de grilligheid en textuur van metaal of textiliteit van kleur middels patronen en gelaagdheid. Op zoek naar een moment van verstilling in de aanblik. Zoals het vloeibare glas uiteindelijk verstilt in een breekbare broosheid.’

Address

  • Straat: Floris Radewijnszstraat 34
  • Postcode: 4142 BD
  • Plaats: Leerdam
  • Land: Netherlands

Contact

  • Mobiel: 06-28417568
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Beliën, David

Standnummer

36

Specialiteit

Glas

Contactgegevens

Cultureel Centrum Het Dak
Tiendweg 9
4141 EG  Leerdam

T 0345 - 613626 

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Vrijdag 2 november
14.00 - 20.00 uur
Zaterdag 3 november
10.00 - 17.00 uur
Zondag 4 november
10.00 - 17.00 uur