10 juni 2020

Afzegging Glas en Keramiekbeurs 2020

Beste Glas en Keramiek liefhebbers,

Langs deze weg laten we u weten dat we geen mogelijkheden zien om de Glas en Keramiekbeurs 2020 in november door te laten gaan. Jammer genoeg zijn alle beperkingen rond regelgeving maar ook de onzekerheden, die iedereen voelt, over deelname en bezoek hierbij leidinggevend.

De routekaart van de regering laat nog niet zien wanneer evenementen weer verantwoord gerealiseerd kunnen worden. Tot 1 september wordt aangegeven wat er in onze “nieuwe” samenleving weer mogelijk wordt. Onder voorbehoud. Grotere evenementen zijn nog niet in de routekaart opgenomen. In de komende maanden zullen zien of het openstellen van diverse sectoren door kan gaan of dat er weer beperkingen zullen volgen. Ook dit geeft geen zekerheid om de beurs in november te kunnen laten doorgaan.

Ons inziens zijn de risico’s om door te gaan met de organisatie van de beurs, ondanks alle maatregelen die wij zelf kunnen realiseren voor een goed verloop, in 2020 te groot.

De uitbraak van Covid19 heeft ons allemaal getroffen en maakt het extra lastig plannen te maken op langere termijn. Wij wensen u sterkte, gezondheid en hopen u in een rustiger en veiliger vaarwater weer te kunnen ontmoeten!

Harm Wolthuis

Organisatie Glas en Keramiekbeurs 

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.

Contactgegevens

Cultureel Centrum Het Dak
Tiendweg 9 A
4142 EG  Leerdam

T 0345 - 613626 / 611755

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Afhankelijk van de Corona maatregelen zijn de voorbereidingen voor de Glas en Keramiek Beurs Leerdam alweer gestart.

Meer informatie vindt u hier.
Hou onze website in de gaten om op de hoogte te blijven voor dit jaar.