28 mei 2020

Glas en Keramiekbeurs 2020

Leerdam,  27 mei 2020

Beste mensen,

Met veel enthousiasme waren de jaarlijkse voorbereidingen voor de Glas en Keramiekbeurs voor het jaar 2020 van start gegaan. Tot iedereen opeens in een heel ander leven terecht kwamen …

Voor iedereen is deze tijd anders maar wat we gemeen hebben is dat er nu een grote onzekerheid bestaat over hoe het leven er straks uit zal zien, als maatschappij maar ook voor ieder persoonlijk.

Als organisatie willen we graag door met het organiseren van de Glas en Keramiekbeurs 2020 maar er is nog geen zekerheid of deze ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden. Dat hangt af van de situatie en de maatregelen die de overheid ons oplegt. 

Ondanks alle beperkingen die ons leven op dit moment bepalen, kregen we al een aantal inschrijvingen voor de beurs binnen.

We denken na over de maatregelen die nodig zijn om de Glas en Keramiekbeurs op een verantwoorde manier vorm te geven. Hierbij blijven de maatregelen die de overheid ons oplegt, leidinggevend. Zeker is, dat de indeling van de beurs zal veranderen. Een ‘vaste’ plaats op de beurs zal dus niet in alle gevallen mogelijk zijn. Wij vragen hier begrip voor en zullen ons uiterste best doen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. 

Graag willen we van u weten, geheel vrijblijvend of u een stand op de komende glas en keramiekbeurs zou willen reserveren als deze op 6,7 en 8 november wel door kan gaan. We hopen van harte dat wij door kunnen gaan met de voorbereidingen en dat wij, samen met u, weer een mooie beurs neer kunnen zetten!

Voor nu wensen wij iedereen sterkte maar straks hopen we u weer te ontmoeten op de Glas en Keramiekbeurs 2020.

Met vriendelijke groeten 

Harm Wolthuis 

Organisatie Glas en Keramiekbeurs

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.

Contactgegevens

Cultureel Centrum Het Dak
Tiendweg 9 A
4142 EG  Leerdam

T 0345 - 613626 / 611755

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Afhankelijk van de Corona maatregelen zijn de voorbereidingen voor de Glas en Keramiek Beurs Leerdam alweer gestart.

Meer informatie vindt u hier.
Hou onze website in de gaten om op de hoogte te blijven voor dit jaar.